Vad är Svenska Polare?

Svenska Polare är en svensk e-sportorganisation med säte i Göteborg, Västra Götalands län. Svenska Polare drivs och utvecklas av ett flertal ungdomar från 16 år. Vårt mål är att erbjuda allmänna spelservrar i en fuskfri spelmiljö. Hos oss är alla välkomna oavsett ålder, kön och bakgrund.

Hur blir man VIP eller Premium?

VIP är helt gratis. Gå bara med i vår steamgrupp för att få access direkt.

Om du vill ha fler funktioner kan du donera till Svenska Polare och få Premium, samtidigt stödjer du organisationen och hjälper till med serverhyran.

Premium i en månad innebär en donation på 50 kronor. Du får 6 månaders Premium om du donerar 250 kronor och 12 månader om du donerar 400 kronor.

Du kan läsa mer här: https://www.svenskapolare.se/vip/

Varför heter vi inte BollnasTeam längre?

Vi bytte namn till Svenska Polare på grund av att BollnasTeam blev ifrågasatt som varumärke och det uppstod en viss negativitet och skepticism hos spelare. Man ansåg att det inte riktigt var samma sak när servern inte längre styrdes av samma ledning som i Counter-Strike 1.6, vilket vi har full förståelse för. I stället för att vi ska känna ett behov av att försvara oss har vi valt att ändra namn.

Hur rapporterar man regelbrott?

Du kan rapportera regelbrott direkt till våra serveradmins. Tänk då på att serveradmin behöver ha sett händelsen eller få in bevis i form av demo/print screens. Om du inte får tag på en serveradmin kan du alltid skicka dina bevis till Vincent@svenskapolare.se. Du behöver visa spelarens STEAMID eller annan identifikation i beviset.

Varför kan jag inte skriva !knife?

Om du inte kan använda !knife kommandot är du antagligen inte med i vår grupp på steam. Gå med på www.svenskapolare.se/group

Om det inte fungerar direkt efter att du har gått med i gruppen behöver du vänta in ett byte av karta eller återansluta till servern (retry).

Vad gör jag om jag blivit felaktigt bestraffad?

En bestraffning kan vara en ban, mute, gag och kick, m.m.

Om du tycker att en serveradmin på felaktiga grunder har bestraffat dig kan du vända dig till ledningen på Svenska Polare.

Kontakta Vincent@svenskapolare.se och beskriv händelseförloppet och varför du anser att det är en felaktig bestraffning. Kom ihåg att skicka med ditt STEAMID eller Nick i samma mail. När vi har mottagit ditt mail kommer vi att granska det och vid behov ta kontakt med serveradmin och med dig för att följa upp.