Du kan ta del av samma information här: https://steamcommunity.com/groups/swepolare#announcements/detail/1698316533515421791

– Ny logga på våra blocks och ett fåtal blocks har mer eller mindre ändrats helt.

– Tiny blocket har bytts ut till “Small” och är nu ungefär hälften av ett “Normal” block i storlek.

– Du kan nu ta Camouflage, Godmode, Stealth och Boots Of Speed direkt vid ny runda även om du skulle kliva på något av blocken precis innan ny runda.

– Du kan nu välja olika knivar på T och CT sidan (via !knife).

– Flera maps har byggts om och fler kommer att anpassas till att bli easyblock. Vi har upplevt att ett flertal nya spelare har kommit in och snabbt tröttnat på grund av hoppen, därav vill vi fortsätta förenkla maps så att man som ny kan komma in i spelet snabbt och den erfarna kan “leka av sig”.

– Uppdatering av vår Blockmaker för att förhindra att pluginet blir överhettat och ballar ur. Ska innebära bättre prestanda, men kan ha uppkommit buggar. Meddela isåfall mig (VincNt) snarast så vi kan åtgärda det!

– Uppdatering av Gstrafe pluginet. Det ska nu förhindra att man fastnar i tak eller blocks när man gstrafear under dem. I och med uppdateringen kan du inte heller gstrafea under ett block som är för nära marken.

– Longjump, Bhopjump, Multi-Bhop (osv) har höjts. Du behöver hoppa längre för att få till exempel “Perfect” och “Godlike”.

+ Bunnyhop Trampoliner kommer att ändras till “1.0” i “Restores in” på nästintill samtliga hopp. Arbetet är påbörjat på alla maps. Just nu är de inställda på 2.0, vilket innebär att blocket är borta i 2 sekunder innan det kommer tillbaka.

+ En massa annat.